Rewrite

Rewrite (gennemskrivning)

Min erfaring med tekster og kundesamarbejde er, at du som kunde altid gerne vil ‘være med i produktionen’. Det er meget forståeligt, fordi det er dig, der er eksperten inden for dit knowhowområde.

Rewrite er løsningen til dig, der gerne vil skrive dit materiale selv, men som også gerne vil være 100 % sikker på, at ordlyden er i orden og gennemlæst af én, der ved, hvad han laver.

Jeg tager udgangspunkt i dine kongstanker, men retter og modificerer alt, jeg støder på – samme som ved korrektur/editing, men endnu mere omfattende. Jeg skriver ikke noget, du ikke mente, men jeg ændrer den samlede ordlyd til at lyde anderledes – med nye og andre ord med samme mening – måske bare lidt bedre.

Rewrite giver dine tekster et helt andet flow, og du vil med det samme kunne se forskellen. Jeg tager ikke æren for det, det gør du. Jeg er bare din ‘ghostwriter’.

Det eneste, der betyder noget i denne sammenhæng, er, at dine tekster ender med at blive knivskarpe, to the point og luget for alle fejl og mangler. Det sælger dine budskaber og dine produkter bedre!

 

bigstock-Movable-Type-side

 

Hvorfor vælge rewrite?

  • Flowtilpasning af dine tekster
  • Du får en ekstern og professionel gennemgang af dit materiale
  • Markant bedre og mere sælgende ordlyd
  • Alle de rettelser, dine kunder ikke skal finde for dig